Soul Body Fusion®


Soul Body Fusion®  is een eenvoudig energetische techniek. 

Het zorgt ervoor dat je ziel en lichaam terug volledig op elkaar afgestemd zijn. 

Soul Body Fusion® is een korte maar heel krachtige techniek die slechts 20 minuten duurt. ​Het helpt je om terug een helder inzicht te krijgen. Niet alleen in jezelf, maar ook in je omgeving.

Het werkt onmiddellijk op een rustige manier diep door, zodat je jezelf volledig en liefdevol erkent van wie je in wezen ben!

Door oa. trauma, stress, verdriet en teleurstellingen zijn ons lichaam en ziel niet meer op elkaar afgestemd. Dit belemmert ons en kan heel wat klachten veroorzaken. Deze klachten kunnen zich uiten in fysieke klachten, ziektes, depressie, .. 

Tijdens de sessie word je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. 

Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. 

Wat mensen tijdens een sessie ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel in hun lichaam. 

Na de sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma's worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid en geluk worden ervaren. 

Deze techniek heeft letterlijk mijn leven veranderd! Dit heeft er voor gezorgd dat ik het pad van energetisch therapeut ben ingegaan. Hierdoor heb ik mogen ontdekken wat mijn zielsmissie is, nl. mensen begeleiden door samen met hen blokkades op te lossen en hen mee te begeleiden naar een hogere dimensie. Dit wil zeggen vanuit liefde naar zichzelf te kijken en hen te laten ervaren dat iedere ziel uit 100% onvoorwaardelijke liefde bestaat. 

Door dagelijks op mezelf soul body fusion® toe te passen voelt alles rustiger en liefdevoller rondom mij. Het helpt me ook om goed geaard te blijven en mijn connectie met mezelf is hierdoor veel krachtiger geworden. 

Doordat deze techniek me enorm veel heeft bijgebracht, heb ik besloten om de lerarenopleiding te volgen en mag ik me sinds april 2023 Soul Body Fusion® Teacher noemen. Op deze manier kan ik deze eenvoudige, maar vooral doeltreffende techniek aanleren aan anderen. 

De schrijfster en grondlegster van de Soul Body Fusion® techniek Jonette Crowley, beschrijft het als het ontbrekende stuk in de heling en meer! Zie ook deze aanvullende informatie in het Nederlands