NEI

Neuro Emotionele Integratie 

NEI is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma's op een zachte manier definitief op te lossen, dit door ze in de kern aan te pakken.

Wist je dat 95% zich afspeelt in je onderbewustzijn zoals belemmerende gedachten, vast gesleepte patronen,...  en dat maar 5% wordt gestuurd vanuit je bewustzijn? Dan kan je voorstellen dat het aangenamer is om het onderbewustzijn aan te pakken, want deze heeft alle kennis opgeslagen waarom jij een bepaalde emotie voelt en je ernaar gedraagt of een klacht vastzet op je lichaam. 

Je onderbewustzijn heeft dan ook twee functies, enerzijds een automatische piloot zodat je handelingen automatisch kan uitvoeren waar je niet hoeft over na te denken en anderzijds om  je veilig te houden.
Stel dat je ooit iets hebt meegemaakt en je hebt toen deze emotie niet goed verwerkt, dan zal je onderbewustzijn je veilig stellen door als het ware een andere emotie of klacht te creëren om deze emotie nooit meer te moeten herbeleven. 

Via NEI wordt je bewust van de kern van je probleem, waardoor je het kan loslaten en het geen belemmering meer vormt. De energie zal weer gaan stromen en je klacht zal verminderen of zelfs verdwijnen.

In een NEI sessie wordt gewerkt met de biotensor, een meetinstrument die de frequentie van het lichaam kan meten. Via de biotensor in combinatie met een protocol van vragen, komt er een gesprek tot stand met je onderbewuste. Ieder mens heeft zijn/haar eigen frequentie, als er iets gezegd wordt dat klopt, werkt de frequentie door in zijn eigen bandbreedte. Wordt er iets gezegd wat niet klopt, zal er, hoe klein dan ook, een afwijking zijn in de frequentie wat opgepikt wordt door de biotensor. Hierdoor kom je erachter wat er in het verleden gebeurd is en wat je er nu van weerhoudt een gelukkig leven te leiden. NEI is een krachtige methode die succesvol is gebleken voor mensen met vele uiteenlopende klachten.

NEI is een samengestelde methode van het beste uit de Oosterse en Westerse geneeswijzen en is gebaseerd op principes uit onder andere psychotherapie, acupunctuur, neurowetenschappen, kinesiologie (zelfhelend), Neuro Linguïstische Programmeren (NLP) en Touch For Health.