Over mezelf

Shanna Verdonck
Shanna Verdonck

Mijn naam is Shanna Verdonck, en samen met mijn partner Wouter, hebben we het geluk om twee fantastische jongens op te voeden: Jazzley (2013) en Liam (2015). Naast het heerlijk vertoeven met mijn gezin, zijn lezen en wandelen mijn favoriete bezigheden. Ik hou ervan om mijn kennis in alle richtingen uit te breiden, en kan ontzettend genieten van gezellig tafelen met vrienden en een kop thee. En natuurlijk, lekker kletsen!

Ik ben al sinds 2004 actief in de zorg als verpleegkundige, en hoewel het me altijd veel voldoening heeft gegeven, voel ik dat ik nog meer voor anderen kan betekenen met behulp van energetische therapie. Het voelt zo natuurlijk en juist, het is alsof ik mijn ware roeping heb gevonden! 

Mijn zorgzame aard leidde me naar de mysterieuze innerlijke wereld van de menselijke psyche. Daar ontdekte ik dat elke kwaal verband houdt met onverwerkte emoties die vastzitten in ons systeem.

Door mezelf spiritueel te laten begeleiden door o.a. Soul Body Fusion®, is mij de weg naar mijn bestemming helder geworden en heb ik mijn levenspad kunnen vormgeven. De essentie van energie die trilt in alles om ons heen, is mij duidelijk geworden en heeft mij veel doen ontdekken. Zo heb ik de magie van Reiki ontdekt en mijn vaardigheden ontwikkeld tot Reiki Master.

Tijdens mijn behandelingen ontdekte ik iets heel bijzonders: ik heb een gave voor heldervoelen. Vaak voel ik de pijn en blokkades van anderen, waardoor ik nog dieper kan gaan om mensen te helpen. Ik ben ontzettend dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.

Sinds april 2023 ben ik een gecertificeerde Soul Body Fusion® Teacher. Ik ben zo enthousiast om deze techniek te delen met anderen omdat het mijn leven letterlijk heeft omgetoverd. De techniek heeft mijn vaardigheden vergroot en mijn leven nog voller met liefde gemaakt.

Ook stuitte ik op de technieken van Lijfkracht -en Systeemherstel en het voelde als een openbaring. Eenvoudig, doeltreffend en voor iedereen toegankelijk - de perfecte match! Neuro Emotionele Integratie en Live the Connection® vervoegden mijn traject volledig, waardoor ik een waaier kan aanbieden om samen mee aan de slag te gaan.  Dankzij deze technieken werd het duidelijk dat er blokkades waren waarvan ik me niet bewust was, die nu verdwenen zijn als sneeuw voor de zon.

Samen met Ann-Sophie van praktijk Helder Weten, begeleid ik de cursussen Lijfkracht- en Systeemherstel en het traject tot Energetisch Therapeut. Als enige trainers in België bieden wij deze primeur aan.

Met deze technieken wil ik anderen begeleiden om zich bewuster te worden van hun eigen zelfhelende kracht en om met liefde voor zichzelf te zorgen. Het is belangrijk om te realiseren dat gedachten en woorden een enorme kracht hebben en de regie van jouw leven bepalen.

Bij mij kan je ook terecht voor de adelaarsmeditatie, hierbij begeleid ik vanuit onvoorwaardelijke liefde anderen naar de vijfde dimensie wanneer deze eraan toe zijn.   

Shanna Verdonck
Shanna Verdonck
Trustpilot