Soul Body Fusion®

Deze betoverende techniek heeft mijn ziel in beweging gebracht. Het heeft me zozeer geraakt dat ik besloten heb om de lerarenopleiding te volgen en anderen te inspireren tot deze techniek. In april 2023 heb ik mijn doel bereikt en mag ik mijzelf een Gecertificeerde Soul Body Fusion® Teacher noemen.

Soul Body Fusion® is een eenvoudige energetische techniek.

Het zorgt ervoor dat je ziel en lichaam terug volledig op elkaar afgestemd zijn.

Soul Body Fusion® is een korte maar heel krachtige techniek die slechts 20 minuten duurt. ​Het helpt je om terug een helder inzicht te krijgen. Niet alleen in jezelf, maar ook in je omgeving.

Het werkt onmiddellijk op een rustige manier diep door, zodat je jezelf volledig en liefdevol erkent van wie je in wezen ben!

Meer weten over de impact van Soul Body Fusion®? Klik op deze link. Vanaf mei 2023 worden er workshops georganiseerd die je stap voor stap deze eenvoudige, maar effectieve techniek aanleren. De workshop vindt plaats van 09u30 tot 16u30 en zijn beperkt tot maximaal zes deelnemers per workshop. 

Wist je dat je deze workshop ook gewoon thuis kunt organiseren? Zorg voor minimaal drie deelnemers en jij bent de gastheer/vrouw met gratis toegang. Zelfs met slechts één deelnemer kun je van een voordelig tarief genieten. Check hier de voorwaarden.

Jij bent dan in staat deze techniek bij jezelf, één op één, op kinderen, dieren en op afstand toe te passen.

Tijdens deze workshop zijn water, thee, versnaperingen en certificaat inbegrepen.

De prijs voor deelname aan deze workshop bedraagt €159.
Als je drie weken van tevoren inschrijft, kun je profiteren van een korting van €30.
Als je al een gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner bent en in het bezit bent van een certificaat, kun je de workshop opnieuw volgen tegen een voordelig tarief van €69.

Inschrijven: zie agenda workshops en cursussen.  

Als bedrijf geïnteresseerd in een workshop Soul Body Fusion® voor 15 personen of meer? Dan worden de sessies begeleid door mijzelf en Ann-Sophie Vander Linden van Helder Weten. Vraag gerust een offerte aan, geheel vrijblijvend.